Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
22.07.2019
Nový model v Galerii modelů
Do Galerie modelů byly přidány fotografie modelu francouzské řadové lodě La Couronne, kterou postavil ze stavebnice firmy Corel pan Jiří Kunert. číst celé
17.05.2019
Nový model v Galerii modelů
Do Galerie modelů byly přidány fotografie sestaveného modelu voru Kon-Tiky, na kterém přeplul v roce 1947 Thor Heyerdal Tichý oceán.   číst celé
06.05.2019
Nové modely v Galerii modelů
Do Galerie modelů byly přidány fotografie dvou modelů, které postavil pan Antonín Balcar z Vyškova. Prvním je model škuneru Halifax ze stavebnice firm... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ing. Zdeněk Čejka, se sídlem v Ludvíkovicích, IČ 64706354, Registrován u Odboru správních živností a živnostenského úřadu MÚ Děčín, ev.č.: 350201-20015-00 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • e-mailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním e-mailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (e-mail) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Beagle
01.04.2019 Lodě
Beagle
HMS Beagle byla postavena jako válečná briga, později byla přestavěna na průzkumnou oceánografickou loď s barkovým oplachtěním. Na třech průzkumných p... číst celé
Terror
10.09.2018 Lodě
Terror
HMS Terror byla původně postavena jako bombová loď. Účastnila řady bitev a bombardování v druhé americké válce za nezávislost (1812-1814). V roce 19. ... číst celé
Belem
30.04.2018 Lodě
Belem
Francouzský obchodní bark postavený v roce 1896 zajišťoval přepravu uhlí do Jižní Ameriky a kakaových bobů, cukru a kávy do Francie. V 80. letech minu... číst celé
Základní nářadí pro stavbu dřevěných modelů lodí
09.11.2017 Rádce
Základní nářadí pro stavbu dřevěných modelů lodí
Pokud uvažujete o stavbě dřevěných modelů lodí, jistě vám mezi prvními vyvstane na mysl otázka, jaké budete potřebovat ke stavbě nářadí. Na základě vl... číst celé
 
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.