Novinky
19.02.2019
Nový model v Galerii modelů
19.2.2019  Do Galerie modelů byly přidány fotografie modelu španělské řadové lodě San Juan Nepomuceno, která se účastnila bitvy u Trafalgaru. Model po... číst celé
11.01.2019
Nový model v Galerii modelů
11.1.2019  Do Galerie modelů byly přidány fotografie modelu obchodní lodě Albatros, který postavil pan Luboš Ouborný z Děčína.   číst celé
14.09.2018
Nový model v Galerii modelů
14.9.2018  Do Galerie modelů jsem přidal právě dokončený model bretaňského rybářského člunu. Model je postaven v měřítku 1:25. Základ tvoří stavebnice... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ing. Zdeněk Čejka, se sídlem v Ludvíkovicích, IČ 64706354, Registrován u Odboru správních živností a živnostenského úřadu MÚ Děčín, ev.č.: 350201-20015-00 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. E-mailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 1 roku a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu modelylodi@modelylodi.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Terror
10.09.2018 Lodě
Terror
HMS Terror byla původně postavena jako bombová loď. Účastnila řady bitev a bombardování v druhé americké válce za nezávislost (1812-1814). V roce 19. ... číst celé
Belem
30.04.2018 Lodě
Belem
Francouzský obchodní bark postavený v roce 1896 zajišťoval přepravu uhlí do Jižní Ameriky a kakaových bobů, cukru a kávy do Francie. V 80. letech minu... číst celé
Základní nářadí pro stavbu dřevěných modelů lodí
09.11.2017 Rádce
Základní nářadí pro stavbu dřevěných modelů lodí
Pokud uvažujete o stavbě dřevěných modelů lodí, jistě vám mezi prvními vyvstane na mysl otázka, jaké budete potřebovat ke stavbě nářadí. Na základě vl... číst celé
Vikingská loď (Constructo Junior)
04.10.2017 Stavba modelů
Vikingská loď (Constructo Junior)
Podrobný popis stavebnice a postupu stavby modelu vikingské lodě pro začínající modeláře. číst celé
 
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.