Novinky
19.02.2019
Nový model v Galerii modelů
19.2.2019  Do Galerie modelů byly přidány fotografie modelu španělské řadové lodě San Juan Nepomuceno, která se účastnila bitvy u Trafalgaru. Model po... číst celé
11.01.2019
Nový model v Galerii modelů
11.1.2019  Do Galerie modelů byly přidány fotografie modelu obchodní lodě Albatros, který postavil pan Luboš Ouborný z Děčína.   číst celé
14.09.2018
Nový model v Galerii modelů
14.9.2018  Do Galerie modelů jsem přidal právě dokončený model bretaňského rybářského člunu. Model je postaven v měřítku 1:25. Základ tvoří stavebnice... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.modelylodi.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.modelylodi.cz
  1. Společnost Ing. Zdeněk Čejka, se sídlem v Ludvíkovicích, IČ 64706354, Registrován u Odboru správních živností a živnostenského úřadu MÚ Děčín, ev.č.: 350201-20015-00 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Ing. Zdeněk Čejka tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel účetního softwaru Pohoda
    • Přepravní společnost Česká pošta s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Přepravní společnost Zásilkovna s.r.o., sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00  Praha 9
    • Přepravní společnost PPL CZ s.r.o, sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese modelylodi@modelylodi.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.modelylodi.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Terror
10.09.2018 Lodě
Terror
HMS Terror byla původně postavena jako bombová loď. Účastnila řady bitev a bombardování v druhé americké válce za nezávislost (1812-1814). V roce 19. ... číst celé
Belem
30.04.2018 Lodě
Belem
Francouzský obchodní bark postavený v roce 1896 zajišťoval přepravu uhlí do Jižní Ameriky a kakaových bobů, cukru a kávy do Francie. V 80. letech minu... číst celé
Základní nářadí pro stavbu dřevěných modelů lodí
09.11.2017 Rádce
Základní nářadí pro stavbu dřevěných modelů lodí
Pokud uvažujete o stavbě dřevěných modelů lodí, jistě vám mezi prvními vyvstane na mysl otázka, jaké budete potřebovat ke stavbě nářadí. Na základě vl... číst celé
Vikingská loď (Constructo Junior)
04.10.2017 Stavba modelů
Vikingská loď (Constructo Junior)
Podrobný popis stavebnice a postupu stavby modelu vikingské lodě pro začínající modeláře. číst celé
 
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.