Novinky
01.04.2019
Nová stavebnice HMS Beagle
1.4.2019  Nabídka stavebnic modelů historických plachetnic se rozšířila o oceánografickou loď HMS Beagle od španělské firmy OcCre. Model je zpracován ... číst celé
19.02.2019
Nový model v Galerii modelů
19.2.2019  Do Galerie modelů byly přidány fotografie modelu španělské řadové lodě San Juan Nepomuceno, která se účastnila bitvy u Trafalgaru. Model po... číst celé
11.01.2019
Nový model v Galerii modelů
11.1.2019  Do Galerie modelů byly přidány fotografie modelu obchodní lodě Albatros, který postavil pan Luboš Ouborný z Děčína.   číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ing. Zdeněk Čejka, se sídlem v Ludvíkovicích, IČ 64706354, Registrován u Odboru správních živností a živnostenského úřadu MÚ Děčín, ev.č.: 350201-20015-00 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 1 roku a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery jsou na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním e-mailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Beagle
01.04.2019 Lodě
Beagle
HMS Beagle byla postavena jako válečná briga, později byla přestavěna na průzkumnou oceánografickou loď s barkovým oplachtěním. Na třech průzkumných p... číst celé
Terror
10.09.2018 Lodě
Terror
HMS Terror byla původně postavena jako bombová loď. Účastnila řady bitev a bombardování v druhé americké válce za nezávislost (1812-1814). V roce 19. ... číst celé
Belem
30.04.2018 Lodě
Belem
Francouzský obchodní bark postavený v roce 1896 zajišťoval přepravu uhlí do Jižní Ameriky a kakaových bobů, cukru a kávy do Francie. V 80. letech minu... číst celé
Základní nářadí pro stavbu dřevěných modelů lodí
09.11.2017 Rádce
Základní nářadí pro stavbu dřevěných modelů lodí
Pokud uvažujete o stavbě dřevěných modelů lodí, jistě vám mezi prvními vyvstane na mysl otázka, jaké budete potřebovat ke stavbě nářadí. Na základě vl... číst celé
 
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.